- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΤΕ ΕΟΠΕ Σάμου: Πανσαμιακό Τουρνουά Regional U16


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την ΤΕ ΕΟΠΕ ΣΑΜΟΥ για πρώτη φορά χθές 29/07/15,   στο γήπεδο beachvolley , στην παραλία Ποτάμι στο Καρλόβασι της Σάμου το τοπικό τουρνουά-πρωτάθλημα  beach volley U16(γεννημένα από 1-1-2000 και μετά) κοριτσιών.
Μετά από εξαιρετικά αμφίροπα παιχνίδια, πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Ναταλία Χατζηνικολάου-Ηρώ.Τσουκαλά.
Δευταθλήτρια η ομάδα των Ναυσικά.Μαραθοκαμπίτου-Μαρένα.Αντωνούσου και τρίτη η ομάδα των Αλεξάνδρα και Ανδρονίκη Γεροντή.
Η ΤΕ Σάμου πραγματικά συγχαίρει την πρωταθλήτρια ομάδα του Νομού και της εύχεται καλή επιτυχία στα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος όπου και θα λάβει μέρος και θα διεξαχθούν στις 7-8-9 Αυγούστου στον Βόλο ,αλλά και όλες τις συμμετέχουσες ομάδες για την απόδοσή τους και την προσπάθειά τους.
Τέλος ευχαριστεί τον ΠΟΠ ΣΑΜΟΥ κ.Θανάση Πανούσο γιατί χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα ,ούτε οι προπονήσεις των κοριτσιών αλλά ούτε και οι αγώνες. Και αυτό είναι μία παρακαταθήκη για καλύτερη διοργάνωση του χρόνου και με την συμμετοχή περισσότερων ομάδων.        Με εκτίμηση,   Για την ΤΕ ΕΟΠΕ ΣΑΜΟΥ
Η πρόεδρος
Μ.Λάνδρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: