- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Μπάσκετ: Καταγγελία από Α.Ε. Καρλοβάσου για αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων

Ανακοίνωση  Α.Ε. Καρλοβάσου Τμήμα Basket

Μετά από μία σειρά επιεικώς άσχημων διαιτησιών στη σειρά των τελικών καλαθοσφαίρισης 2014-15 ανάμεσα στην Α.Ε. ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ και την ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΜΟΥ με αποκορύφωμα την ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΗ αδικία της φάσης στο τέλος του αγώνα του δεύτερου τελικού, όπου η μπάλα ΞΕΚΑΘΑΡΑ βρίσκει στο στεφάνι, τώρα έχουμε και επιβεβαίωση καταστρατήγησης της νομιμότητας του πρωταθλήματος από την ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.
Συγκεκριμένα ύστερα από έγγραφη ερώτησή μας προς την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. ΣΑΜΟΥ (μέσω της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης) επιβεβαιώθηκε ότι καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά και στη σειρά των τελικών, ενεργός καλαθοσφαιριστής (που μάλιστα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον πρώτο τελικό) αγωνιζόταν με πλαστό αυτοκόλλητο σε παλιό του δελτίο, ενώ δεν έπρεπε να έχει δικαίωμα συμμετοχής σε κανέναν αγώνα.
Φυσικά το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την άδικη διαιτησία σε βάρος της ομάδας μας, αποτελεί σοβαρή αλλοίωση των αποτελεσμάτων των τελικών αλλά και αδικία για όλες τις άλλες ομάδες που συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα.
Συγχαρητήρια στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ για το πιο αδιάβλητο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στο νομό μας και καλό καλοκαίρι σε όλους.
Υ.Γ.1 Προφανώς ο παίκτης της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ μπορεί και να μη γνώριζε το τι συμβαίνει με το δελτίο του.
Υ.Γ.2 Ευχόμαστε ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΑ καλή επιτυχία στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στους αγώνες μπαράζ που εκπροσωπεί το νησί μας και μακάρι να εκπληρώσει τους στόχους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: