- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΕΠΣ Σάμου: Περαίωση Αγωνιστικών Υποχρεώσεων

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Σάμου, μετά την περαίωση των διοργανώσεων της, θεωρεί χρέος της να συγχαρεί και να επαινέσει :
α) Το Σωματείο μας ΑΨΕΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Σάμου αλλά και για την αξιοπρεπέστατη εκπροσώπηση του Σαμιακού Ποδοσφαίρου, στους αγώνες κατάταξης για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.
Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του Σωματείου, που κατέκτησε το Πρωτάθλημα.
β) Το Σωματείο μας ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ, για την κατάκτηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ Σάμου.
γ) Τα Σωματεία μας ΑΨΕΜΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗ και ΑΠΣΦ ΣΧ ΘΕΤ. ΕΠ/ΜΩΝ, (η πρώτη ως Πρωταθλήτρια ) για την άνοδο τους στην Α΄ Κατηγορία.
δ) Το Σωματείο ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Υποδομής της ΕΠΣ Σάμου, καθώς και το Σωματείο ΑΟ ΣΑΜΟΥ, το οποίο συμμετείχε σ’ έναν Τελικό διαφήμιση, αν εξαιρέσει κανείς κάποια αχαρακτήριστα περιστατικά που συνέβησαν στις κερκίδες του Σταδίου, τα οποία ευχόμαστε να μην επαναληφθούν και η ΕΠΣ Σάμου θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να συμβεί αυτό.
Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους παράγοντες των Σωματείων που κρατούν τα Σωματεία μας όρθια στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, τους ποδοσφαιριστές , τους διαιτητές και γενικά όσους συνετέλεσαν ώστε να τελειώσει μια δύσκολη αγωνιστική χρονιά , μετά την απραξία της προηγούμενης.

Λάθη έγιναν απ’ όλους μας . Ευχόμαστε και θα επιδιώξουμε να τα μειώσουμε, αν όχι να τα μηδενίσουμε, με την βοήθεια όλων, ώστε η επόμενη χρονιά να είναι ακόμη καλύτερη σε όλα τα επίπεδα. 
Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: