- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Α΄ Κατηγορία Αγώνες Κατάταξης ΑΨΕΣ Πυθαγόρας – ΠΑΣ Ίκαρος 3-0 (Βίντεο δυο απο τα τρια τα γκολ)

Πυθαγόρας Πρωταθλητής Σάμου 2014-2015
O Πυθαγόρας  μετά την απώλεια του κυπέλλου μπήκε αποφασισμένος να κατακτήσει το πρωτάθλημα έτσι από την αρχή πίεσε τον Ίκαρο που στο 10΄η τύχη δεν τον ήθελε, σε αντεπίθεση ο Τσαρνάς πλάσαρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Σκουνδριάνου , στο 18΄ο Κάρσας ανετράπη μέσα στην περιοχή από τον Τσαρνά ο διαιτητής έδωσε πέναλτι του οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σαπουνάς. Στο 22΄ το σουτ του Κάρσα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ,  o  Ίκαρος είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 25΄ με τον Τσαρνά και πάλι η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δοκάρι του Πυθαγόρα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πυθαγόρας πέτυχε άλλα δυο γκολ με τον Καρσα στο 60΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και το άλλο στο 77΄ με σουτ που επιχείρησε από μακρινή απόσταση η μπάλα χτύπησε πρώτα  στο δοκάρι και στη συνέχεια  κατέληξε στα δίχτυα του Αγγέλικα.
Διαιτητές: Ιορδανίδης, Παπαδάμ, Βαρβάτες, 4ος Βλαχογιάννης.
Πυθαγόρας : Σκουνδριάνος, Πατακιούτης, Μαστρογιάννης (Κατσίκας) , Σαπουνάς, Ιωαννίδης, Βελάνης(Κοντάρας), Κουκουβλής, Ευαγγέλου (Κοκκινάκης), Μακρής, Κάρσας , Σαράντου.
Ίκαρος: Αγγέλικας, Πούλος, Τσαρνάς, Σκρίνος, Χερουβής, Παράλλημος, Πετσέτας( Μανουσάκης,), Μαυρομμάτης (Σκουφίδης), Γαγλίας, Περρής, Καλαμπόγιας.


<

Δεν υπάρχουν σχόλια: