- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας - ΑΟ Πολυκράτης 4 - 1

 Ο Πυθαγόρας μπήκε δυνατά στο παιγνίδι και αιφνιδίασε τον Πολυκράτη. Στο 3΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με γκολ που  πέτυχε ο Κάρσας μετά από σύγχυση στην περιοχή και μετά από αλλεπάλληλες αποκρούσεις του Λύκου  τερματοφύλακα του Πολυκράτη.  Πριν καλά καλά συνέρθει ο Πολυκράτης από το γκολ,   δέχτηκε και δεύτερο  στο 6΄ από τον Ευαγγέλου, εκεί που πήγαν να ισορροπήσουν το παιγνίδι οι φιλοξενούμενοι, ήρθε και το τρίτο γκολ από τον Μακρή στο 24΄.  Ο  Σαράντου στην εκπνοή του ημιχρόνου  πέτυχε το 4-0. .
Στην επανάληψη ο Πολυκράτης ισορρόπησε το παιγνίδι αλλά ο Πυθαγόρας είχε τα δοκάρια στο 60΄ και στο 71΄ με τα  σουτ που έκανε ο  Κάρσας  η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ  . Ο Πολυκράτης το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει  με τον Τζιώτη στο 76΄ σε  4-1. Το παιγνίδι έγινε χωρίς θεατές μιας και το γήπεδο δεν έχει άδεια με θεατές .  Πολύς κόσμος ήταν σκαρφαλωμένος στα γύρω βράχια του γηπέδου με κίνδυνο να τραυματιστούν. Για την ανάδειξη του πρωταθλητή θα πραγματοποιηθεί αγώνας μπαράζ  μεταξύ του Πυθαγόρα πρώτου του ομίλου Σάμου και Ίκαρου πρώτου ομίλου Ικαρίας και Φούρνων σε ουδέτερο γήπεδο με άδεια για φιλάθλους.
Διαιτητές Κατόπης, Μπρέσιακας, Σφέτσιας.
ΑΨΕΣ Πυθαγόρας(Αναγνώστου):  Σκουδριάνος, Πατακιούτης (Κωτάκης),   Μαστρογιάννης , Σαπουνάς, Ιωαννίδης, Κουκουβλής, Κοντάρας(Τσεβάς), Ευαγγέλου , Μακρής,  Κάρσας, Σαράντου(Βελάνης).
ΑΟ Πολυκράτης (Αρχοντούλης): Λύκος, Τζιώτης, Βαρδίκος,  Αναστασιάδης,  Χατζηλαγός, Κακάνης(Θύμιος), Κυριαζής,Μπίλας,  Τσούκας(Γιαννούλης), Γεωργιάδης(Φλώρος), Λιόγκας Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: