- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Σάμου Κυριακή 15/3/2015

Προς :  Σωματεία ΕΠΣ Σάμου , Μ.Μ.Ε. Σάμου 
α) Με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Σάμου, ο Τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΣ Σάμου μεταξύ των ομάδων ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ – ΑΨΕΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ  ορίστηκε , να διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σάμου , την Κυριακή 15/3/15 και ώρα 14.30.
Τα έσοδα του αγώνα, με κοινή απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ και  των διοικήσεων των δύο Σωματείων θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό . Το αντίτιμο για την είσοδο στο στάδιο ορίστηκε στα 5 €. Για τους  μαθητές η είσοδος θα είναι δωρεάν. Ως εκ τούτου παρακαλούμε , όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, να πληρώνουν το αντίτιμο του εισιτηρίου .
Επίσης αυτό θα ισχύει για τα μέλη των Δ.Σ. των διαγωνιζόμενων Σωματείων , τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Σάμου αλλά και όσοι εκ των ποδοσφαιριστών των διαγωνιζόμενων Σωματείων και μαθητών το επιθυμούν. Ας δείξουμε μέρος της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης μας .
Όποιος δεν επιθυμεί να πληρώσει το αντίτιμο, θα χρειαστεί  να έρθει σε συνεννόηση, με τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα της ΕΠΣ Σάμου. 

 β) Στα πλαίσια της διοργάνωσης του Τελικού , με απόφαση του Δ.Σ.  της ΕΠΣ Σάμου , την Τετάρτη 11/3 και ώρα 18.30 , θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου , στα γραφεία της ΕΠΣ Σάμου . Θα παραβρεθούν οι δύο αρχηγοί και προπονητές των διαγωνιζόμενων σωματείων , και μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Σάμου . Παρακαλούνται όσοι εκπρόσωποι τύπου το επιθυμούν , να παραβρεθούν .
Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: