- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Η Αναγέννηση κάνει Γιορτές βρισκόμενη στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα!!!

Aυτά είναι Χριστούγεννα!  (Του Γεώργιου  Αβραμίδη) 
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώνεται το 2013 για την ομάδα βόλεϊ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Σάμου, καθώς οι νεάνιδες βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, με μία μόλις ήττα στο πρωτάθλημα την 1η αγωνιστική από τον ΙΩΝΙΚΟ και αφήνοντας στην 3η θέση τον Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ, τον οποίο πρόσφατα κέρδισαν για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς του 2013 με χαρακτηριστική άνεση! ενώ η ΡΙΒΑ είναι η 4η ομάδα που συμπληρώνει την τετράδα του βαθμολογικού πίνακα και ισοβαθμεί στην 3η θέση με τον Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ.
Η ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη επί του Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ και ο γενικός έφορος, μιλάει σε συνέντευξή του αναφορικά με τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Γεώργιος, υπογράμμισε αρχικά: «Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος για τη μέχρι τώρα πορεία μας, αν και τα αρχικά μου σχέδια προέβλεπαν , ότι δε θα είχαμε κάνει καμία ήττα στο πρώτο αυτό κομμάτι του πρωταθλήματος. Τελικώς, χάσαμε από τον ΙΩΝΙΚΟ, αλλά δε γίνεται να τα έχουμε και όλα. Σχετικά με το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ, το θετικό για εμάς, είναι ότι ο προπονητής μας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά μέχρι τώρα και τα πήγαν υπέροχα! θαυμάσια!!! και είμαστε πολλή χαρούμενοι όλοι μας στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ για αυτό.
Από αυτό το τελευταίο παιχνίδι του 2013 στεναχωρήθηκα από τον τραυματισμό της παίκτριάς μας Έφης ΒΟΓΙΑΤΖΗ που ήρθε στο ξεκίνημα του αγώνα και ανάγκασε την παίκτρια να παρακολουθήσει την νίκη επί του Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ από τον πάγκο.

Και βέβαια πανηγύρισε στο τέλος με τις συμπαίκτριές της δίνοντας όλοι μας, συγχαρητήρια στην νεαρή παίκτρια Μαρία ΡΙΖΟΥ που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην θέση της βασικής Έφης  ΒΟΓΙΑΤΖΗ που έμεινε στον πάγκο λόγω τραυματισμού και τα πήγε περίφημα αναδεικνύοντας έτσι την άριστη δουλειά που γίνετε από τον προπονητή μας Ιωσήφ ΦΑΡΑΤΖΗ.

Σχετικά με τη συνέχεια, ο γενικός αρχηγός της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Γεώργιος, τόνισε: «Σίγουρα εμείς και ο ΙΩΝΙΚΟΣ έχουμε ένα προβάδισμα αυτή τη στιγμή, θεωρώ όμως, ότι άλλες δυο ομάδες ( Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ και ΛΑΙΛΑΠΑΣ ) θα μας ακολουθούν κατά πόδας και στη συνέχεια. Τα πράγματα είναι ακόμη πολύ ρευστά και μέσα σε 2-3 αγωνιστικές μπορούν να έρθουν τα πάνω κάτω».

ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

Άδεια λόγω Χριστουγέννων
Σύμφωνα με απόφαση του τεχνικού τιμ και της διοίκησης, οι παίκτριες της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ πήραν άδεια από την Δευτέρα, μέχρι και την Κυριακή, προκειμένου να κάνουν Χριστούγεννα με τα συγγενικά τους πρόσωπα και να επιστρέψουν και πάλι στη βάση τους από Δευτέρα.

Το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται να είναι αρκετά βαρύ, καθώς προβλέπει καθημερινές διπλές προπονήσεις με την αρχηγό της πρωταθλήτριας γυναικείας ομάδας και προπονήτρια των Ακαδημιών Ανδριάνα ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ μέχρι και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν και πάλι θα δοθεί άδεια στης παίκτριες, μέχρι και το Σάββατο όπου και θα επιστρέψει ο προπονητής Ιωσήφ ΦΑΡΑΤΖΗΣ από την ιδιαίτερη πατρίδα του την Αλεξανδρούπολη.

Αποτελέσματα και Βαθμολογία πρωταθλήματος Νεανίδων Βόλεϊ Τ.Ε ΕΟΠΕ Σάμου.
  Αγωνιστική    
Πολυκράτης – Ιωνικός   2-3
Αναγέννηση – Ρίβα          3-0

   Αγωνιστική   
Αναγέννηση – Πολυκράτης  3-2
Ιωνικός – Λαίλαπας                  3-0

Βαθμολογία
α.α       Ομάδα                                Σετ     Β
1.         Αναγέννηση                       9-5     7
2.         Ιωνικός                                9-2     6
3.         Πολυκράτης                       7-7     4
4.         Ρίβα                                      4-6     4
5.         Λαίλαψ Χώρας                  0-9     2
Γεώργιος  Αβραμίδης  γενικός αρχηγός της Αναγέννησης

Δεν υπάρχουν σχόλια: