- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Τι τρέχει με το ΑΣΕΑΔ και δεν εκδικάζει την προσφυγή του Πολυκράτη;

Αισίως φτάσαμε στους  6 μήνες από την προσφυγή του Πολυκράτη στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ) με αίτημα την ακύρωση της απόφασης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, για τη γνωστή υπόθεση με την κατακύρωση του αγώνα του Πολυκράτη –Μίλωνα για το πρωτάθλημα της γ΄ εθνικής κατηγορίας  που έγινε πριν από ένα χρόνο  στις 11 Νοεμβρίου του 2012, στον Μίλωνα  θεωρώντας ως εκπρόθεσμο το τελευταίο καλάθι του Πολυκράτη,  απόφαση σκάνδαλο από την ΕΟΚ  για τα παγκόσμια χρονικά , και ενώ  για παρόμοιες περιπτώσεις  και πιο οφθαλοφανέστερες  απέρριψε τις ενστάσεις άλλων ομάδων , ενώ για τον Πολυκράτη την δέχτηκε ( δυο μετρά και δυο σταθμά) .
Η ομάδα του Πυθαγορείου βλέποντας την αδικία έκανε  προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ και με τα στοιχεία που κατέθεσε  ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα δικαιωθεί, και έκανε  προγραμματισμό για το πρωτάθλημα της γ΄ εθνικής κατηγορίας , εκεί που ανήκει αυτή η ομάδα,  αλλά λογάριαζε χωρίς το ΑΣΕΑΔ, όχι δεν απέρριψε την προσφυγή, αλλά δεν την εχει εκδικάσει ακόμα  . Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το samossport με τη γραμματεία του ΑΣΕΑΔ μας ενημέρωσαν ότι είναι θέμα δικαστών το πότε θα εκδικαστεί ,  αν και από τον  Μάϊο  που έγινε η προσφυγή  η αρμόδια επιτροπή έχει συνεδριάσει πολλές φορές ξεχνώντας μάλλον  την προσφυγή του Πολυκράτη .
Εδώ να επισημανθεί ότι η ΕΟΚ ξεκίνησε κανονικά το πρωτάθλημα με δεδομένο τον Πολυκράτη εκτός  γ΄ εθνικής  κατηγορίας  .
 Μπορεί ο  Πολυκράτης να αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα , αλλά  θα μπει στο βιβλίο Γκίνες  άνευ ανταγωνισμού . Τα συμπεράσματα δικά σας .
Νίκος Οικονόμου .

Δεν υπάρχουν σχόλια: