- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση Τέρενς Κουίκ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού για τα γήπεδα της Σάμου.

(αναδημοσίευση απο www.i-samos.gr)
Τη δική του συνδρομή και βοήθεια  προσπαθεί να προσφέρει τις τελευταίες ημέρες με το γνωστό θέμα των κλειστών αγωνιστικών χώρων στο Νομό της Σάμου ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Τέρενς Κουίκ, μετά και την ενημέρωση που είχε από τους πολιτευτές και τη συντονιστική του κόμματος στη Σάμο, αλλά και από την ενημέρωση που είχε από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάμου (Ε.Π.Σ.) κ. Νίκο Βακάλη, στη τελευταία επισκεψή του στο νησί μαζί με τον Γραμματέα του κινήματος κ. Σπ. Γαληνό στις 3 Οκτωβρίου (περασμένη Πέμπτη).
Ο κ. Κουίκ αργά το βράδυ της ίδια μέρας συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανό, ζητώντας από τον ίδιο λόγω της ξεχωριστής περίπτωσης για το νομό, να δει το θέμα διεξοδικά και να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα.
Ο κ. Ανδριανός υποσχέθηκε να βοηθήσει και μάλιστα ζήτησε από τον Βουλευτή να έχουν κατ' ιδίαν συνάντηση στο γραφείο του στο Υπουργείο προκειμένου να δώσουν λύσεις.
Μιλώντας σήμερα το απόγευμα τηλεφωνικά μαζί με τον Βουλευτή, ο Πολιτευτής Σάμου κ. Γιώργος Γαρυφάλλου τον ενημέρωσε πως την ερχόμενη Παρασκευή (ίσως και Πέμπτη) θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού με τον κ. Ανδριανό στο γραφείο του και ελπίζει να δοθεί λύση στο μεγάλο αυτό πρόβλημα.
Του τόνισε μάλιστα πως το ραντεβού θα γινόταν γρηγορότερα, αλλά λόγω του ότι συνοδεύει τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο στη 3ήμερη περιοδεία του σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά, αυτό δε κατέστη δυνατό.
Ελπίζουμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια: