- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Μπάσκετ: Νέα από το Καρλόβασι

(Αναδημοσίευση από  http://orangeballsamos.webnode.gr/)
Ακαδημίες
Το Καρλόβασι συνεχίζει την καλή δουλειά στα τμήματα υποδομών.Έναρξη εγγραφών Σάββατό 05/10 ώρα 12.30 στο κλειστό Γυμναστήριο Καρλοβάσου.
Υπεύθυνος προπονητής ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ Ιωάννης τηλ.6984519775

 Οριστική η αποχώρηση του κόουτς ΘΑΝΟΥ όπως όλα δείχνουν....
 Οριστική φαίνεται να είναι η αποχώρηση του Θάνου Μιχάλη από τον πάγκο του Καρλοβάσου. Ύστερα από έγκυρες πληροφορίες που είχαμε από μέλη και διάφορους μπασκετικούς της ΕΣΚΑΒΔΕ(ΕΣΚΑ Βορειοδυτικής Ελλάδος) ο πρώην τεχνικός του Καρλοβάσου έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την ομάδα του Αστακού και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.Να τονιστεί ότι η διοίκηση και συνολικά όλη η ομάδα του Καρλοβάσου δεν είχε γνώση για το θέμα,  αφού δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα στην συνεργασία τους. Τώρα μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της διοικήσεως, ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης και αν θα έχουμε κάποια δήλωση από τις δύο πλευρές.

Οριστικά παρελθόν ΕΝΕΖΛΗΣ και ΠΑΠΑΝΟΓΛΟΥ
 
Οριστικά παρελθόν οι δύο παίχτες ΕΝΕΖΛΗΣ και ΠΑΠΑΝΟΓΛΟΥ για το Καρλόβασι.Εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό πως οι δύο παίχτες έχουν φύγει από το νησί,αλλά τα δελτία τους άνηκαν στην ομάδα του Καρλοβάσου.Έτσι λοιπόν βρέθηκε η ''χρυσή τομή'' ανάμεσα σε διοίκηση και σε παίχτες για την ομαλή αποχώρησή τους από το σύλλογο του Καρλοβάσου.Οι παίχτες έμειναν ελεύθεροι και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν και οι δυο τους στην ομάδα του Σπόρτιγκ.Ο κόουτς Θάνος φαίνεται να έχει βρει ήδη τους αντικαταστάτες τους, πληροφορίες μόλις έχουμε νεότερα.

Γνωρίζουμε το νέο απόκτημα του Καρλοβάσου ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ Χρήστο...
 Συγχαρητήρια στο Orangeball και καλή χρονιά σε όλους τους αθλητές.
Παίζω μπάσκετ από όταν ήμουν 13 χρονών,  ξεκίνησα στις ακαδημίες του Ψυχικού και ενδιάμεσα έχω αγωνιστεί πολλές φορές στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων, απείχα το τελευταίο διάστημα από τη πορτοκάλι θεά  λόγω στρατιωτικών καθηκόντων, διότι είμαι αξιωματικός ειδικών δυνάμεων, άλλα τώρα επανήλθα ύστερα από την επαφή μου με τον προπονητή μου το κύριο Θάνο τον οποίο γνωρίζω από την παρουσία του στα ελληνικά παρκέ. Κανόνισα έτσι ώστε να μπορέσω να μεταφέρω τη δουλειά κ να συνδυάσω και το μπάσκετ. Έτσι ήρθα με μετάθεση από την Αθήνα που βρισκόμουν κατόπιν  συνεννόησης με το προπονητή μου. Όσον αφορά την ομάδα υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα κ πολύ όρεξη για δουλειά, την οποία θα την παρουσιάσουμε στο παρκέ  Έχω άψογη συνεργασία με τους συμπαίκτες μου και όλο το τιμ οι προσθήκες που έγιναν είναι πολύ ποιοτικές και πλούσιες σε εμπειρία διότι πρόκειται για παιδιά τα οποία έχουν μεγάλες παρουσίες σε εθνικές κατηγορίες.
Στόχος είναι ένας και μοναδικός Γ´εθνική!!Καλή συνέχεια στο έργο του Orangeball..
Ευχαριστούμε πολύ τον ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ Χρήστο..!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: