- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Μπάσκετ: Νέα από το Κούρο

(Αναδημοσίευση από  http://orangeballsamos.webnode.gr/ )
Παρελθόν από τον Κούρο ο ΔΟΥΚΑΣ Αντώνης..
Παρελθον αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Κούρου ο προπονητής ΔΟΥΚΑΣ Αντώνης. Δυστυχώς οι εργασιακές του υποχρεώσεις (καθηγητής φυσικής αγωγής) τον απομακρύνουν από την Σάμο και κατά συνέπεια και από την ομάδα του Κούρου. Με αυτήν την εξέλιξη δεν χάνει μόνο ο Κούρος αλλά και όλο το Σαμιακό μπάσκετ! Χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο βοηθός του ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗΣ Γιώργος(περσινός παίχτης-προπονητής) ο οποίος θα προσπαθήσει να συνεχίσει (με την βοήθεια της διοίκησης) την καλή δουλειά που είχανε ξεκινήσει. Οι λύσεις στο ρόστερ πολλές που, μαζί με την ποιότητα παλιών παιχτών αλλά και την όρεξη των νέων θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

ΚΟΥΤΖΑΣ Φάνης,  ΔΟΥΚΑΣ Αντώνης.
Ο Κούρος την φετινή χρονιά όπως έχουμε πει και σε άλλα άρθρα έχει ενισχυθεί αρκετά με προσθήκες νέων προσώπων στην ομάδα. Η συνέχεια είναι ανάλογη! Ο ΚΟΥΤΖΑΣ Φάνης αφού αποχώρησε από την αγαπημένη του ομάδα την Αναγέννηση(σαν παίχτης, παραμένει πρόεδρος της ομάδας),εντάχθηκε στο δυναμικό του Κούρου. Έτσι ο νέος τεχνικός της ομάδας ο ΔΟΥΚΑΣ Αντώνης θα έχει ακόμη μια λύση στο ρόστερ  του. Ο Κούρος έχει την ποιότητα, την όρεξη και σε συνδυασμό με την καλή δουλειά του νέου κόουτς, αν καταφέρει και κλέψει βαθμούς από τα λεγόμενα <<φαβορί>>, μπορεί να γίνει ο ρυθμιστής του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: