- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Καρλόβασι –Α.O. Σάμου 1-0 (Φιλικός Αγώνας προετοιμασίας)

(Tου Κυρ. Αγγελέτου)
Το τελευταίο δυνατό φιλικό του καλοκαιριού έδωσαν οι δύο ομάδες πριν την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Και οι δύο προπονητές έβγαλαν κάποια σημαντικά συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής του Καρλοβάσου Λατσάρας Στ. μας δήλωσε ότι : ο στόχος φέτος της ομάδας μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Σάμου. Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος του Α.Ο Σάμου Λιβανής  μας δήλωσε ότι : στόχος της ομάδας μας είναι η παραμονή και ανάδειξη ταλέντων. Το γκολ του αγώνα για την ιστορία το έβαλε ο Κατσιάννης Α.με σουτ ύστερα από ασίστ του Ντάγια. Στο παιχνίδι έπαιξαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Καρλοβάσου ο  Κάρσας που αποκτήθηκε από τονΑρίσταρχο και  τους Μανιτσούδη, Σανίτσα, Χατζημανώλη από τον Πυθαγόρα. Σύμφωνα  με το ρεπορτάζ μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα υπάρξουν ακόμα δύο μεταγραφές για την ομάδα του Καρλοβάσου. Από την πλευρά του Α.Ο Σάμου οι μεταγραφές θα ανακοινωθούν στις 2/9/2013.

Α.Ε Καρλόβασι (Λατσάρας) Καλατζής, Κόζαρης, Ζάνκας, Μελενικιώτης ,Χατζημανώλης ,Μανιτσούδης, Κουφογιάννης, Σανίτσας, Κάρσας, Κατσιάνης Γ, Κατσιάνης Α,  Τσιτσεκλής, Μαρτζάβας, Βιτζετζάκης, Κοκόλ, Σπάρταλης, Ντάγιας, Τσακανιάς, Στασινής, Σκόρπος, Φιλλιπής.

Α.Ο Σάμου (Μαλλές) Χουσάς, Προκοπίου, Πολυέζος, Τσαλίλης, Μούχα, Ροκάι, Σιδέρης Β, Σιδέρης Λ, Χατζηπαύλου, Τζάντζος, Μαργαρώνης, Σαχινόγλου, Μωραίτης, Μαργαρώνης.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: