- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Απούσα η περιφέρεια από το κάλεσμα της ΕΠΣ Σάμου

 
Η ΕΠΣ Σάμου σήμερα  Σάββατο 14/9/2013 προσκάλεσε  τα σωματεία και τους   φορείς του νομού  (Βουλευτή κ. Αγνή Καλογερή, Αντιπεριφερειάρχη  κ. Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους, Δημάρχους Σάμου κ. Στυλ. Θάνο, Ικαρίας κ. Χριστ. Σταυρινάδη, Φούρνων κ. Ιωάννη Μαρούση, και τον  Πρόεδρο  του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Νικ Τριανταφύλλου)  με θέμα το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί με την μη αδειοδότηση των γηπέδων ποδοσφαίρου του Νομού.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν  η βουλευτής  Σάμου κ. Αγνή Καλογερή  o Δημάρχος Σάμου κ. Στυλ. Θάνο και ο Πρόεδρος  του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Νικ Τριανταφύλλου.

Η ΕΠΣ ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους  για το πόσο δύσκολο είναι να αδειοδοτηθεί  ένα γήπεδο με τον νέο νόμο και τις ενέργειες που έχει κάνει μέχρι σήμερα .

Η βουλευτής  διαβεβαίωσε  την ΕΠΣ ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να ξεπεραστεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε θα είναι στο πλευρό της   και   ήδη έστειλε  στον αρμόδιο υπουργό  έγγραφο  και επισύναψε όλα τα στοιχεία που της έδωσε η ΕΠΣ Σάμου και τις επιστολές των σωματείων.

Ο κ. Τριανταφύλλου  αναφέρθηκε ότι προσπαθεί να πάρει παράταση και να μπορέσουν να επιδιορθωθούν τα γήπεδα και συνάμα να γίνονται και τα πρωταθλήματα , όμως το κράτος μείωσε τις επιχορηγήσεις στο 53%. Επίσης  ανέφερε ότι τη Δευτέρα στο έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο θα συζητηθεί το θέμα και ο ΔΟΠΠΟΝΑΣ θα ζητήσει έκτατη επιχορήγηση για την αποκατάσταση των γηπέδων . Ήδη οι μηχανικοί του δήμου  κάνοντας χρήση του νόμου για τα αυθαίρετα καταγράφουν τους αθλητικούς χώρους και σύντομα θα νομιμοποιηθούν .

Ο κ Τριανταφύλλου συνέχισε σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει από τον υφυπουργό κ Αδριανό θα δοθεί  παράταση αλλά πάντα με επιφύλαξη .

Ο δήμαρχος  Σάμου κ. Στυλ. Θάνος  αναφέρθηκε ότι είναι διαχρονικά τα προβλήματα,  προσπάθησε να φτιάξει αθλητικό κέντρο στο σιδερένιο γεφύρι αλλά δεν  κατέστει  δυνατόν , έτσι έγιναν δυο κολυμβητήρια και συνέχισε λέγοντας ότι  θα κάνει ότι είναι δυνατόν να ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί . 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: