- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Α Ε Βαθύλλου-Πανσαμιακού¨Η βραδυφλεγής βόμβα στα θεμέλια του Σαμιακού Αθλητισμού εξερράγη με θύματα την αθλούμενη νεολαία

Επιστολή προς  αντιπεριφερειάρχη,  δήμαρχο και  δημοτικό συμβούλιο Σάμου.
ΚΟΙΝ: E.Π.Σ. Σάμου
ΘΕΜΑ: ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΗΠΕΔΩΝ
"Η βραδυφλεγής βόμβα στα θεμέλια του Σαμιακού Αθλητισμού εξερράγη με θύματα την αθλούμενη νεολαία -και όχι μόνο- του Νομού. Η αδιαφορία, η απαξίωση, οι αμέλειες και παραλείψεις των τελευταία τριάντα ( 30 ) ετών στις υποδομές των αθλητικών χώρων και όχι η οικονομική κρίση που όντως βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, έφεραν την τωρινή δυσάρεστη κατάσταση. Οι κραυγές αγωνίας  των παραγόντων πολλών ομάδων όλα αυτά τα χρόνια δεν εισακούστηκαν.
Να αναφέρουμε ενδεικτικά ότι το Σωματείο μας έχει αποστείλει στην Δημοτική Αρχή τα τελευταία χρόνια αρκετές φορές έγγραφα που τόνιζαν το πρόβλημα του Δημοτικού Γηπέδου Σάμου στο οποίο δραστηριοποιούμαστε. 

Να σας αναφέρουμε ότι έχουμε ΟΓΔΟΝΤΑ ενεργούς αθλητές ηλικίας από πέντε έως 35 ετών οι οποίοι θα μείνουν χωρίς γήπεδο για την άθληση τους.  Δεν είμαστε όμως μόνο εμείς. Αναλογιστείτε πόσα αθλητικά σωματεία υπάρχουν στον Νομό και πόσους αθλητές έχουν. Το κλείσιμο λόγω καταλληλότητας των αθλητικών υποδομών ξέρετε καλά ότι οδηγεί σε άλλα και επικίνδυνα μονοπάτια.

Σας καλούμε ως εκλεγμένοι Τοπικοί Άρχοντες από όλους εμάς, να δραστηριοποιηθείτε και να κάνετε τα αδύνατα δυνατά έτσι ώστε να εξευρεθεί λύση για να μην μείνετε στην Ιστορία ως οι Τοπικοί Άρχοντες που κατά τη θητεία τους έσβησε ο Σαμιακός Αθλητισμός".    

Δεν υπάρχουν σχόλια: