- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΣ Ίκαρος: Μήπως κάποιοι θέλουν να σταματήσουν τον αθλητισμό στην νεολαία ;

Προς
1)Αντιπεριφερειάρχη Σάμου  κ. Θ. Παπαθεοφάνους
2)ΔΗΜΟ ΙΚΑΡΙΑΣ
3. Ε.Π.Σ. ΣΑΜΟΥ 

ΘΕΜΑ:  Χορήγηση αδειών στις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Το Δημοτικό Στάδιο Αγίου Κηρύκου κατασκευάστηκε πριν από 15 χρόνια με χρηματοδότηση και σχέδια από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και με επίβλεψη από μηχανικό της Γ.Γ.Α και τις τεχνικές υπηρεσίες της Νομαρχίας Σάμου. Φιλοξένησε τους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στίβου με συμμετοχή 300 αθλητών και με περισσότερους από 500 φιλάθλους να παρακολουθούν τους αγώνες . Και οι αγώνες έγιναν με πολύ μεγάλη ασφάλεια.

Σήμερα οι αρμόδιες υπηρεσίες της περιφέρειας το έχουν βγάλει ακατάλληλο για αγώνες αλλά και για προπονήσεις. Μπορεί  να χρειάζονται βελτιώσεις για μεγαλύτερη    ασφάλεια των αθλητών αλλά και των θεατών . Και αν είναι απαραίτητες κάποιες εργασίες να τις υλοποιήσουν  αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την λειτουργία  των αθλητικών εγκαταστάσεων (Υπουργείο –Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου- Δήμος ). Όμως θα πρέπει άμεσα να λύσουν το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Θα πρέπει άμεσα να δοθεί η άδεια λειτουργίας των γηπέδων .

Μετά την περικοπή των επιχορηγήσεων από το Υπουργείο προς τα σωματεία τώρα κλείνουν τα γήπεδα για αγώνες και προπονήσεις . Μήπως κάποιοι θέλουν να σταματήσουν τον αθλητισμό στην νεολαία? Ήδη έχουν καταδικάσει τους νέους να ζούνε με τον εφιάλτη της ανεργίας στο 50% ,δεν τους είναι αρκετό αυτό? Τι άλλο θα πρέπει να περιμένουν ?


            Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
        Παναγιώτης Τσαρνάς                    Παντελής Στέφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: