- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΣ Σάμου Προς : Δήμο Ικαρίας Υπόψη Δημάρχου κ. Σταυρινάδη

ΚΟΙΝ :  Σωματεία Ικαρίας
ΘΕΜΑ:  Επιχορήγηση Αθλητικών Σωματείων Ποδοσφαίρου για το έτος 2013.
Κύριε Δήμαρχε,
Κατ’ αρχή επιθυμούμε να σας εκφράσουμε την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες του Δ.Σ. της ΕΠΣ για τις επιχορηγήσεις από τον Δήμο προς τα Σωματεία της Ικαρίας ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ, ΑΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ και ΑΟ ΜΕΣΑΡΙΑΣ για το έτος 2012.
Παρακαλούμε, ενόψη έγκρισης από το Δημοτικό Συμβούλιο του Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013 του Δήμου σας, να μεριμνήσετε για την εγγραφή πίστωσης προκειμένου να επιχορηγηθούν τα ίδια Σωματεία μας και για το τρέχον έτος, έχοντας υπόψη ότι η οικονομική τους κατάσταση είναι οριακή και όπως γνωρίζετε διατηρούνται σε λειτουργία μόνο από μερικούς παράγοντες λάτρεις του αθλήματος του ποδοσφαίρου χωρίς καμιά οικονομική βοήθεια από το Κράτος, παρά την σχετική Συνταγματική Επιταγή.
Το εν λόγω οικονομικό πρόβλημα υπάρχει από πολλών ετών αλλά έχει επιταθεί κατά τα τελευταία έτη λόγω της γενικής οικονομικής κρίσης.
Πιστεύουμε στη θετική ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας, γνωρίζοντας την ευαισθησία σας στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας και στα δικαιώματα της νεολαίας να αθλείται .

Δεν υπάρχουν σχόλια: