- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ          ΒΑΘΥΛΛΟΥ – ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΥ      
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Βαθύλλου – Πανσαμιακού  μετά τη συνεδρίαση της 30/07/2012 και ομόφωνα, αποφάσισε η ομάδα ανδρών να μην συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.
Οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι οι κάτωθι:
        1)  Η συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής είναι πολυδάπανη(ταξίδια, διαμονές, σίτιση, μεταφορές κ.α.) και καθώς δεν υπάρχει δέσμευση για  κάλυψη αυτών από την Ε.Π.Ο όπως συνέβαινε πριν μερικά χρόνια, δεν θέλουμε να βάλουμε τον σύλλογο σε περιπέτειες ψάχνοντας κάθε αγωνιστική για χρήματα.
2)    Το γήπεδο Σάμου παρόλες τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων ότι θα φτιαχτεί, δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα καμία εργασία και δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσουν και βασικά πότε θα τελειώσουν. Το γήπεδο Σάμου είναι η φυσική έδρα της ομάδας και δεν θα ετίθετο ποτέ θέμα να παίζαμε σε άλλο γήπεδο.
3)    Όπως είναι γνωστό συμμετείχαμε στα μπαράζ ανόδου στην Δ Εθνική αλλά ήρθαμε τρίτοι. Τυπικά δεν είχαμε δικαίωμα συμμετοχής στην Δ Εθνική αλλά με την απόφαση που πήρε η Ε.Π.Ο προφανώς εξυπηρετώντας κάποιες Ενώσεις, ακύρωσε στην ουσία τα μπαράζ και μας έβαλε όλους στην κατηγορία. Εμείς δεν θέλουμε να παίξουμε κανενός παράγοντα το παιχνίδι και θέλουμε όταν ανέβουμε κατηγορία να την έχουμε κερδίσει με το σπαθί μας
Για τους παραπάνω λόγους ΔΕΝ θα δηλώσουμε συμμετοχή στην Δ΄Εθνική αλλά στο Α΄ Τοπικό Πρωτάθλημα Ανδρών.
                                              ΤΟ Δ.Σ.
                             ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
                      ΒΑΘΥΛΛΟΥ - ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: