- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ναι στην  οικονομική στήριξη της ΕΠΣ Σάμου  από το Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου

Στη συνεδρίαση  που πραγματοποίησε  την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012  συζητήθηκε  η  οικονομική κατάσταση που υπάρχει στην ΕΠΣ Σάμου  και τον κίνδυνο να μην γίνουν τα τοπικά πρωταθλήματα   μιας και η ΕΠΟ μείωσε δραματικά τις επιχορηγήσεις.  Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου Νικ. Βακάλης  ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου για την δεινή οικονομική κατάσταση και ζήτησε τη βοήθεια από το Δημοτικό Συμβούλιο το όποιο ομοφώνα αποφάσισε να δώσει χέρι βοηθείας αν και δυσκολεύεται  οικονομικά όπως είπε ο δήμαρχος Στέλιος  Θάνος θα βρει τρόπο να δώσει από 1200 έως 1500 ευρώ  στην κάθε μία από στις επτά (7)ομάδες για τις μετακινήσεις τους .  Ο πρόεδρος της ΕΠΣ  με στοιχεία που παρουσίασε εκτίμησε ότι με 12.000€ αν θα δινόταν επιχορήγηση από το Δήμο, τότε θα μπορέσουν  να διεξαχθούν τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Επίσης αναφέρθηκε στο κακό χάλι που βρίσκονται τα γήπεδα της Σάμου .  Το λόγο πήραν και οι  επικεφαλής των άλλων συνδυασμών του δήμου  ο κύριος  Σιτζίμης ανέφερε ότι  πρέπει να βρεθεί τρόπος να βοηθήσουν  οι ομάδες  για το καλό της νεολαίας μας και του τόπου  μας . Ο κύριος Μαυρατζιώτης είπε ότι το θέμα είναι πολιτικό και την κύρια ευθύνη την έχει η πολιτεία και δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά και τα άλλα αθλήματα (μπάσκετ ,βόλεϊ  κλπ)όπου  αναμένεται  σε σύντομο χρονικό διάστημα να ζητήσουν τη βοήθεια του δήμου  και αυτά .  Η πολιτεία συνέχισε φροντίζει τα παιδιά μας να μην ασχολούνται με τον αθλητισμό  αλλά με διάφορες ουσίες  . Ο  κύριος Γεωργίου είπε  πρέπει πάση θυσία να βρεθούν χρήματα  έστω και από το αποθεματικό του Δήμου να δοθούν στις ομάδες  για να γίνουν τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα.
Το λόγο πήρε και  ο πρόεδρος του ΔΑΠΟΝΑΣ  Νίκος  Τριανταφύλλου  και ανέφερε ότι τα 100000 ευρώ που είχε υποσχεθεί ο δήμαρχος για το Στάδιο Σάμου ισχύουν  και θα διατεθούν στην  περίφραξη του γηπέδου τη συντήρηση του χλοοτάπητα και σε ότι κρίνουν απαραίτητο οι μηχανικοί. Εδώ να αναφέρουμε ότι ο δήμαρχος  Στέλιος  Θάνος,  ο αντιδήμαρχος  Βαγγέλης  Καρλοβασίτης  και ο πρόεδρος του ΔΑΠΟΝΑΣ   επισκέφτηκαν πρόσφατα το στάδιο Σάμου και είδαν από κοντά σε τι  χάλια βρίσκεται .
Να σημειώσουμε ότι με έκπληξη διαπιστώσαμε την απουσία του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Σάμου και την μη παρουσία εκπροσώπων των ομάδων εκτός από δυο Ένωση Βαθύλλου- Πανσαμιακού και ΑΟ Σάμου,  και ο πρόεδρος της Ανατολής αλλά για άλλο θέμα . (Νικ. Οικονόμου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: