- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ένωση
Η παιδική ομάδα της Ένωσης την Παρασκευή 3 Ιουνίου γιόρτασε σε γνωστή πιτσαρία της πόλεως Σάμου τη κατάκτηση του πρωταθλήματος  2010-2011


  ΤΕ ΕΟΚ ΣΑΜΟΥ  03/06/2011
Σας γνωρίζουμε ότι η ΤΕ ΕΟΚ Σάμου κατόπιν συμφωνίας με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θα διοργανώσει στη Σάμο (κλειστό γυμναστήριο Βαθέος) το χρονικό διάστημα 17 – 18 Ιουνίου 2011, σεμινάριο προπονητών μπάσκετ, με έμφαση στην προπόνηση των μικρών αθλητών.
 Ομιλητές θα είναι οι εξής: Μπολάτογλου Θεόδωρος, Χριστόπουλος Γιάννης, Παπαχατζής Θανάσης, Τσεμπέρης Γιώργος.
 Το πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει ως εξής:

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011
 16:00    Τσεμπέρης Γιώργος:   Επίθεση για παιδικές ηλικίες.
 17:00    Παπαχατζής Θανάσης:   Η πάσα στο σύγχρονο μπάσκετ.
 18:00    Διάλειμμα.
 18:30   Χριστόπουλος Γιάννης:   Ατομική άμυνα.
 19:30    Μπολάτογλου Θεόδωρος:   Motion offense 4 έξω 1 μέσα.

 ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011
 09:30    Μπολάτογλου Θεόδωρος:   Αμυντικές συνεργασίες.
 10:30    Τσεμπέρης Γιώργος:   Επίθεση 1 εναντίον 1.
 11:30    Διάλλειμα.
 12:00    Παπαχατζής Θανάσης:   Η χρησιμοποίηση της ντρίπλας στο σύγχρονο μπάσκετ.
 13:00    Χριστόπουλος Γιάννης:   Κινήσεις ψηλών παικτών με μέτωπο και πλάτη στο καλάθι.
 Παρακαλούνται τα σωματεία της δύναμης της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου, να ενημερώσουν τους προπονητές τους, καθώς και οι Διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να ενημερώσουν τους γυμναστές της δύναμής τους για το σεμινάριο προπονητών μπάσκετ.

Τονίζεται ότι η συμμετοχή των προπονητών – γυμναστών στο σεμινάριο είναι ελεύθερη.

ΧΑΝΤ-ΜΠΟΛ
50   ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΛΕΩΣ ΣΑΜΟΥ
Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Τρίτη 31 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο της Σάμου το 50 Τουρνουά Χάντ-Μπωλ Δημοτικών Σχολείων που διοργανώθηκε από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, σε συνεργασία με την Ο.Χ.Ε(Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας) Στο Τουρνουά έλαβαν μέρος τα 4 Δημοτικά Σχολεία της πόλης της Σάμου.
Τα παιδιά που πήραν μέρος στο Τουρνουά είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν και έδειξαν να απολαμβάνουν τα παιχνίδια με αγωνιστικότητα και ενθουσιασμό αφού εκτός από την αγωνιστική δράση, ενεργή συμμετοχή είχε και η ¨κερκίδα¨.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, στον Μεγάλο Τελικό συναντήθηκαν οι δύο ισχυρότερες ομάδες και η πρώτη θέση κρίθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο με τον σκόρερ να πνίγεται στις αγκαλιές των συμμαθητών του.
Στις τρεις πρώτες ομάδες απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια, ενώ σε όλα τα παιδιά δόθηκαν διπλώματα συμμετοχής και αναμνηστικά δώρα.
Επίσης το Τμήμα Ανάπτυξης της Ο.Χ.Ε. προσέφερε αθλητικό υλικό στα σχολεία που συμμετείχαν στους αγώνες.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΣΧΟΛΕΙΟ
ΟΜΑΔΑ
ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
  ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ
1ο
DALTONS
ΜΙΧΑΛΗΣ  ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ
TORNADO
2ο
ΚΟΚ. ΔΙΑΒΟΛΟΙ
ΜΑΡΙΑ   ΑΜΠΑΤΖΙΔΟΥ
ΚΕΡΑΥΝΟΙ
3ο
HAWKS
ΜΑΡΙΑ         ΓΕΡΑΚΗ
FOX
ΑΝΩ    ΒΑΘΥ
ΦΙΛΛΙΠΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ    ΧΑΡΙΤΟΣ
ΑΙΑΝΤΑΣ




Αποτελέσματα αγώνων
ΟΜΑΔΑ  Α
ΟΜΑΔΑ  Β
SCORE
DALTONS
ΚΕΡΑΥΝΟΙ
6
0
FOX
ΦΙΛΛΙΠΟΣ
3
1
TORNADO
ΚΟΚ. ΔΙΑΒΟΛΟΙ
1
4
HAWKS
ΑΙΑΝΤΑΣ
2
1
DALTONS
FOX
3
2
ΚΕΡΑΥΝΟΙ
ΦΙΛΛΙΠΟΣ
3
5
HAWKS
TORNADO
2
3
ΑΙΑΝΤΑΣ
ΚΟΚ. ΔΙΑΒΟΛΟΙ
0
5
ΦΙΛΛΙΠΟΣ
DALTONS
3
6
ΚΕΡΑΥΝΟΙ
FOX
1
5
TORNADO
ΑΙΑΝΤΑΣ
5
0
ΚΟΚ. ΔΙΑΒΟΛΟΙ
HAWKS
2
0
ΜΙΚΡΟΣ  ΤΕΛΙΚΟΣ


FOX
TORNADO
10
3
ΜΕΓΑΛΟΣ  ΤΕΛΙΚΟΣ


DALTONS
ΚΟΚ. ΔΙΑΒΟΛΟΙ
3
4
Η τελική κατάταξη των ομάδων έχει ως εξής:

1η θέση : Κόκκινοι Διάβολοι (2ο Δημ. Σχολ. Σάμου)
2η θέση : Daltons (1ο Δημ. Σχολ. Σάμου)
3η θέση : Hawks (3ο Δημ. Σχολ. Σάμου)

Δηλώσεις των γυμναστών – προπονητών Χειροσφαίρισης του νησιού, οι οποίοι είχαν αναλάβει τον σχεδιασμό, προγραμματισμό και υλοποίηση του τουρνουά.
Νοιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση, όλοι όσοι εργαστήκαμε για την διεξαγωγή του Τουρνουά διότι για άλλη μία φορά είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε στους μικρούς μαθητές την χαρά μέσω του αθλητισμού και του αθλήματος της Χειροσφαίρισης.
Ένα Τουρνουά που γίνεται για ΠΕΜΠΤΗ συνεχή χρονιά και πιστεύουμε πως αποτελεί πλέον έναν από τους μεγαλύτερους  Μαθητικούς-Αθλητικούς θεσμούς της πόλης της Σάμου.
Όσο αναφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, είδαμε τα παιδιά να συμμετέχουν με ενθουσιασμό σε μία γιορτή του Χάντ-Μπωλ. Έπαιξαν πολλά παιχνίδια, ευχαριστήθηκαν είτε ως αγωνιζόμενοι, είτε ως θεατές και ήμαστε σίγουροι πως έφυγαν από το γήπεδο με πολύ όμορφες και έντονες αναμνήσεις. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μεγάλο Χορηγό κ. Ιωάννη Αρχοντούλη (ELIA Restaurant) για την προσφορά των δώρων σε όλους τους συμμετέχοντες και τον Δήμο Βαθέως για την βοήθεια του, παραχωρώντας το Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης.
Επίσης ένα μεγάλο ¨ευχαριστώ¨ στους συναδέλφους γυμναστές των Δημ. Σχολείων  με τους οποίους είχαμε μία εξαιρετική συνεργασία για την υλοποίηση της διοργάνωσης.
Το επόμενο Τουρνουά Mini-Hantball έχει προγραμματιστεί για τον Μάιο του 2012 και οι μικροί μαθητές έχουν ήδη δώσει το ραντεβού !!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 30/05/2011
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ
O Αθλητικός Σύλλογος της Α.Ε.Καρλόβασου  καλεί όλα τα εγγεγραμμένα  μέλη της την Κυριακή 19/06/2011 και ώρα  10:30 στην  Αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Ξενοδοχείου Αιγαίου  όπου θα διεξαχθεί   η Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου. Με θέματα:  
1)Διοικητικός Απολογισμός
2)Οικονομικός Απολογισμός
3)Αρχαιρεσίες για εκλογή νέου   Δ. Συμβουλίου
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ    28/05/2011
ΥΠΟΔΟΜΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΔΙΚΟ) -  ΜΠΑΡΑΖ – ΤΕΛΙΚΟΣ 
ΑΟ ΣΑΜΟΥ – ΕΝΩΣΗ : 3-4 Στα πέναλτι  (κανονικός αγώνας και παράταση  1-1)

Πρωταθλήτρια  2010-2011 στέφθηκε  η  Ένωση
Πολύ καλό παιγνίδι από  δυο ισάξιες ομάδες όπου η Ένωση  κατάφερε να πάρει την νίκη που της χάρισε και το πρωτάθλημα  στα πέναλτι με 4-3.Το 1-0 έκανε ο Μαργαρώνης στο 16΄ μετά από σουτ του Σίδερη  μέσα από την περιοχή  και την απόκρουση  του τερματοφύλακα Κλεισιάρη η μπάλα έφτασε στον σκόρερ και αυτός σε κενή εστία την έστειλε στα δίχτυα.Το 1-1  έγινε στο 52΄μετά από λάθος της άμυνας του ΑΟ Σάμου την μπάλα πήρε ο Κανέλλης  και με πλασέ ισοφάρισε το παιγνίδι,, η Ένωση στο 5΄της παράτασης είχε δοκάρι σε σουτ του Κανέλλη , έτσι οδηγήθηκε το παιγνίδι στα πέναλτι .
Από την Ένωση ευστόχησαν: οι Χαντζηπαναγιώτης, Βακεντής, Σίμος, Ηλιάδης  και από τον ΑΟ Σάμου  οι: Σίδερης Β, Χατζηπαύλου ,  Ροκαϊ
ΑΟ Σάμου  :( Μαλλές Χρ.)Αλαγεωργίου,Σίδερης  Π. ,Καμπουράκης Β, Μούχα , Κοιμτζής, Σίδερης Β. , Μαργαρώνης ,Πολυέζος, Κοκκινόπουλος,  Χατζηπαύλου,  Γέσσεν,
Ένωση : (Κουλούρης )Κλεισιάρης,Τσέλιας,Σιγανός, Βακεντής, Χατζηθεοδωρίδης, Φραντζέσκος, Ηλιάδης, Γαρύφαλος ,Σίμος, Χαντζηπαναγιώτης, Κανέλλης,
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 27/05/2011-9:45
 Ο Αρχοντούλης στον Πολυκράτη
Ο Γιάννης Αρχοντούλης ανέλαβε προπονητής στο ποδοσφαιρικό τμήμα  (Αντρικό και παιδικό) του Πολυκράτη
Συνέντευξη  του Γιάννη Αρχοντούλη  στον Παναγιώτη Zαβουδάκη  για το samos sport
Ερώτηση 1: κ. Αρχοντούλη πότε κλείσατε με την διοίκηση  του Πολυκράτη για να αναλάβετε τις τύχες του ανδρικού τμήματος όσο και του  παιδικού.
Υπήρχε ενδιαφέρον φιλολογικό-διερευνητικό για μεγάλο  διάστημα και μόλις τελείωσε το πρωτάθλημα 2010-11 συναντήθηκα με την διοίκηση του Ταξιάρχη και σε ένα πολύ φιλικό κλίμα τους ανακοίνωσα ότι αποχωρώ από την τεχνική ηγεσία του εν λόγω σωματείου. Έτσι αποδεσμεύτηκα και μπόρεσα να συζητήσω την επικαιροποιημένη πρόταση του Πολυκράτη. Αυτό έγινε την προηγούμενη εβδομάδα όπου συζήτησα  την προοπτική συνεργασίας μου με τον σύλλογο του Πυθαγορείου.
Ερώτηση 2:  Τι σηματοδοτεί αυτή η συμφωνία  για την προπονητική σας καριέρα.
Κάθε προπονητής που σέβεται τον εαυτό του και την δουλειά που κάνει ,οφείλει να έχει στόχους και να παρέχει τις οποιεσδήποτε γνώσεις του με όρεξη σε οποιαδήποτε ομάδα  κι αν βρίσκεται. Ο Πολυκράτης που είναι μια ιστορική ομάδα της Σάμου πρωταγωνιστώντας επί σειρά δεκαετιών στα τοπικού  αλλά και τα εθνικού  πρωταθλήματος όντως αποτελεί πρόκληση για μένα. Από την φύση μου  είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και δεν φοβήθηκα ποτέ να αναλάβω τις τύχες σωματείων ακόμα και αν ήταν σε δύσκολη θέση.
  Ερώτηση 3: Ποιες ομάδες  έχετε αναλάβει  μέχρι σήμερα.
Ξεκίνησα από τον ιστορικό  Πανσαμιακό, με την δημιουργία της Ένωσης Βαθύλλου-Πανσαμιακού 1996-97 συνέχισα με την ΑΟ.Μεσαριάς το 1999-2000 την οποία και οδήγησα και στο τελικό κυπέλλου, κατόπιν αγωνίστηκα σαν ποδοσφαιριστής  του Πολυκράτη μέχρι το 2004,έμεινα  τρία χρόνια στην Ανατολή όπου έφυγα με την άνοδο της ομάδας στην Α΄ τοπική κατηγορία, στη συνέχεια ανέλαβα τις τύχες του Φοίνικα Μυτιληνιών,  λόγω διορισμού μου στα Δωδεκάνησα ανέλαβα τον Ξανθό Πάτμου που ανέβηκε επίσης κατηγορία. Το 2009-10 συνεργάστηκα με τον κ.Χαριλάου Λάκη στο τιμόνι της Α.Ε Καρλοβάσου στη Δ΄εθνική. Φέτος με τον Ταξιάρχη καταφέραμε να κατακτήσουμε την τιμητική τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής κατηγορίας.
Ερώτηση 4: Πέρα από  το ανδρικό τμήμα αναλαμβάνετε και το υποδομής; Ο Πολυκράτης έχει προϊστορία και σ΄αυτό. Πως σκέφτεστε να φέρετε πιο κοντά τους γονείς και τα παιδιά τους στο σωματείο. 
Ο αθλητισμός αποτελεί μια από τις διεξόδους του ανθρώπου, ένας κοινωνικός θεσμός ο οποίος αντικατοπτρίζει την κοινωνία και τον πολιτισμό της. Τα τμήματα  υποδομής συνδυάζουν την άσκηση με την άθληση λόγω του ανταγωνιστικού χαρακτήρα τους. Άρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην παιδαγωγική προσέγγισή τους. Σκοπός μας είναι σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου να φέρουμε όλα τα παιδιά της περιοχής Πυθαγορείου κοντά μας .Θεωρώ ότι οι γονείς πρέπει να είναι κοντά στα παιδιά τους ότι κι αν έχουν επιλέξει να κάνουν. Μην ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός προσφέρει απλόχερα χαρές και δυνατά συναισθήματα. Σας ευχαριστώ

ΧΑΝΤ-ΜΠΩΛ 26/05/2011
5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ  ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΛΕΩΣ ΣΑΜΟΥ
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, σε συνεργασία με την Ο.Χ.Ε. (Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας) διοργανώνει τουρνουά  Mini Χάντ-Μπωλ Δημοτικών Σχολείων στην πόλη της Σάμου την Τρίτη 31 Μαΐου 2011 και ώρα 10:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης.
Το τουρνουά αυτό έχει σκοπό την διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος της Χειροσφαίρισης στη Σάμο και διοργανώνετε για ΠΕΜΠΤΗ συνεχή χρονιά.
Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν 8 (οκτώ) ομάδες των 7 (επτά) παιχτών (Αγοριών και Κοριτσιών μικτά) από τα παρακάτω σχολεία :
1ο Δημοτικό σχολείο Σάμου   (2 ομάδες)
2ο Δημοτικό σχολείο Σάμου   (2 ομάδες)
3ο Δημοτικό σχολείο Σάμου   (2 ομάδες)
Δημοτικό σχολείο Άνω Βαθέως   (2 ομάδες)
Οι γυμναστές των σχολείων αυτών με την υποστήριξη των διευθυντών τους  βρίσκονται σε συνεχή συνεργασία με τους γυμναστές – προπονητές Χειροσφαίρισης του νησιού μας, για τον σκοπό αυτό.
Αναμνηστικά διπλώματα και δώρα θα απονεμηθούν σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ στις 3 (τρεις) πρώτες ομάδες από κάθε κατηγορία θα δοθούν μετάλλια και κύπελλα. 
Αναμνηστικά T-shirt θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες από τον Μεγάλο Χορηγό του Τουρνουά,   ELIA Restaurant (Πυθαγόρειο)

ΒΟΛΕΪ  20/05/2011
Α.Ο.ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ  ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ
8 ο  ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΄΄ ΜΙΝΙ  ΒΟΛΕΪ΄΄ του  Α.Ο. ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ
Σας  προσκαλούμε στην  προσπάθεια  που  κάνει ο  σύλλογος μαςτα τελευταία χρόνια για την  ανάπτυξη του αθλήματος  της  πετοσφαίρισης  στον  τόπο μας, να παρακολουθήσετε το 8 ο  και  δεύτερο  την  τρέχουσα  αγωνιστική  περίοδο  τουρνουά  ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ  για  κορίτσια  και  αγόρια  γεννημένα  από  1999 έως  2003   που  διοργανώνει  ο  Α.Ο. Πολυκράτης  .  Το  τουρνουά  θα  διεξαχθεί  το   Σάββατο  4  Ιουνίου  2011  στο  Δ.Α.Κ. Πυθαγορείου .
Ώρα  έναρξης  των  αγώνων  κάθε  ημέρας  10:οο  !
Η  παρουσία  σας  θα  ήταν  τιμή  για  το  σύλλογο  μας  και  την  εκδήλωση  που  διοργανώνουμε !         
Με  αθλητικούς  χαιρετισμούς
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ  ΕΥΑΓΓ .
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΣΟΦΙΑΝΟΣ  ΠΕΤΡΟΣ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 23/05/2011
ΥΠΟΔΟΜΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΔΙΚΟ) -  ΜΠΑΡΑΖ – ΤΕΛΙΚΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 28/5/2011   ΓΗΠΕΔΟ  ΣΑΜΟΥ META ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ  Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ ΣΤΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤ/ΤΟΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 2010 – 2011 ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔ/ΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ.
ΑΟ ΣΑΜΟΥ(Γηπ/χος) – ΕΝΩΣΗ
ΩΡΑ 17:45     

ΑΓΩΝΕΣ  DRIFT ΣΤΗ ΣΑΜΟ 22/05/2011
Κυριακή 22 Μαΐου στον Μαραθόκαμπο Σάμου
πραγματοποιήθηκαν αγώνες drift με μεγάλη επιτυχία. Στον αγώνα πήραν μέρος  αυτοκίνητα  από την Αθήνα και από τη Σάμο.

VIDEO ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ DRIFT ΣΤΗ ΣΑΜΟ- 

 VIDEO ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ DRIFT ΣΤΗ ΣΑΜΟ 2

.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 22/5/2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΔΙΚΟ) - PLAY OFFS ΕΝΩΣΗ –ΔΙΑΓΟΡΑΣ:4-0

 Η Ένωση μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι παίρνοντας το κέντρο και κάνοντας 3 ευκαιρίες έως το 20΄. Στο 21΄ μετά από απευθείας φάουλ του Σίμου Νίκου έγινε το 1-0. Στο 30΄ πάλι με απευθείας φάουλ του Τσέλια Μάριου αυτή τη φορά έγινε το 2-0.Στο 2ο ημίχρονο στο 45΄ έγινε το 3-0 από τον Σίμο Νίκο με πλασέ και στο 60΄ το 4-0 από τον Γιάννη Φραντζέσκο με πλασέ στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα καθώς μόλις είχε περάσει αλλαγή. Μετά ο ρυθμός έπεσε καθώς το γήπεδο ήταν βαρύ λόγω του ότι το χορτάρι ήταν ακούρευτο και τα παιδιά και των δύο ομάδων κουράστηκαν. Ρεπορτάζ Β.Νταλαμανή..

ΜΠΑΣΚΕΤ 21/05/2011

1η θέση στο τουρνουά «Κων/νος Χατζηπαναγιώτου» στα κορίτσια το Δημοτικό Πυθαγορείου

Συναρπαστικοί αγώνες διεξήχθησαν τη Παρασκευή 20/05 στο κλειστό γυμναστήριο Πυθαγορείου στα πλαίσια της τελικής φάσης του τουρνουά καλαθοσφαίρισης δημοτικών σχολείων «Κων/νος Χατζηπαναγώτου» και στην κατηγορία των κοριτσιών1 Περισσότερα... υ